Tangles fidget legetøj


Tangles er en slags fidget legetøj der altså kan virke beroligende hvis man har svært ved at sidde stille el. koncentrationsbesvær. Det egner sig særligt godt til børn der er rastløse og alle med ADHD eller demente.

Det er et stykke legetøj der er særligt populært som ADHD legetøj, da det er ret godt til at hjælpe på præcis det der er svært for børn og voksne med ADHD, nemlig at sidde stille og koncentrere sig.

Køb tangles i alverdens farver

Der findes mange forskellige tangles, så du kan finde en du synes er flot, har nogle af de teksturer du gerne vil have el. have nogle at bytte imellem.

Du kan finde et stort udvalg af tangles hos Vicca der har specialiseret sig i legetøj til børn og voksne, der har fokus på at hjælpe med trivslen.

Tangles i mange farver og mønstre

Du kan få tangles i mange farver og forskellige mønstre, herunder kan du se nogle eksempler på hvor forskellige de kan være. Der er f.eks. zebra-mønster, gennemsigtige tangles med farver indeni og tangles hvor hvert led har sin egen farve.

Ensfarvede tangles

Du kan også få helt ensfarvede tangles i klassiske farver som blå, grøn, rød, orange, hvid, sort osv. Det kan være en fordel med en ensfarvet tangle hvis man ønsker den skal være lidt diskret.

Tangles med knopper

For nogle vil det være rart at have andet end en glat tekstur på en tangle, da det kan give en anden dimension til tangle legetøjet at man også kan mærke variation i teksturen.

Tangles med hår

Tangles med hår givet også en anden dimension og hvor man normalt vil bruge en tangle til at dreje rundt flere gange med hænderne, men her får du også mulighed for at hive i de små gummihår, som er en fidget mulighed nogle måske vil foretrække.

Tangles til ADHD

Der er som sådan ikke forskel på tangles til ADHD og demens eller for den sags skyld andre der vil bruge det, men det er godt på hver sin måde.

Tangles er godt for børn og voksne der lider af ADHD og har svært ved at sidde stille. Her vil det at sidde med en tangle i hænderne få resten af kroppen til forholde sig i ro. Samtidig er man beskæftiget fysisk og vil derfor have nemmere ved at koncentrere sig i skolen eller til møder.

Tangles til demens

Demente kan godt blive frustreret over deres evne til ikke at huske ting, hvilket kan føre til rastløshed og uro i kroppen. Her kan en tangle hjælpe demente på samme måde som den kan hjælpe dig med ADHD.

Demente har nemlig også en fordel i at bruge fidget legetøj, da det virker beroligende på kroppen. Det kan få rastløshed og frustrationer til at forsvinde, og da demente ofte er i en alder hvor der ikke er mulighed for de store fysiske udfoldelser, så er det er dette en måde at introducere fysisk leg på.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *